Blog.

Blikjes met tekst.
Blikjes met tekst, met allerlei teksten voor de kerst, Sint & Piet, bedankt blikjes, mis blikjes, blikjes met tekst, Blikjes kunnen ook gemaakt worden voor snoepwinkels zodat je ze zelf kunt vullen met snoep, Blikjes kunnen ook met tekst gemaakt worden als bedankje voor een bruiloft, of afscheid, of bij een baby shower. alles is mogelijk, de blikjes kunnen ook met foto worden gemaakt. Heb je zelf een idee ik hoor het graag. Kerst.
Kerst, super leuke kerst a6 kaarten, kleine kaartjes, magneten, en blikjes in kerstsfeer.


Sinterklaas & Zwarte piet
Sint & Piet kun je bij ons inkopen via de wholesale die leuke kleine kaartjes, a6 kaartem met op de achterkant een verlanlijstje leuke magneten met afbeelding van Sint & Piet ook zijn er leuke blikjes te verkrijgen met Sint & Piet.Dieren.
Dieren, zo leuk op een A6 kaart of magneet. De schotse hooglander.Magneet.
Magneten 75mm lekker groot super handig als je je papiertje ergens moet ophangen, dat is dan handig met een magneet die bij ons zijn in te kopen, ook mogelijk met andere teksten, of afbeelding.Spiegeltjes.
Spiegeltjes 56mm en spiegeltjes 75mm met leuke teksten voor de juf, mama, dus moederdag, en andere leuke teksten, heb je zelf een andere tekst of afbeeldng dan is dat ook mogelijk. Openers
Openers zijn super leuk om te geven, met tekst voor opa, papa, meester, alle teksten zijn mogelijk, je kunt ze bij ons inkopen via onze wholesale. Lieder een andere tekst wij denken graag met u mee. Super leuke buttons.
Super leuke buttons, met ik word grote zus, en zo zijn er nog veel meer leuke teksten, heb je zelf een idee laat het me gerust weten. Via onze groothandel is alles mogelijk, we denken graag met je mee.Je eigen logo of tekst.
Je eigen logo of tekst op een button, magneet, opener, spiegetje, blikje alles is mogelijk, ook leuk als bedankje voor een bruiloft babyshower, of verjaardag, of andere leuke feesten.Stickers op rol 4cm doorsnee.
Stickers op rol veel verschillende soorten, voor de juf, meester, maar ook voor Sint & Piet, kerst, leuke hartjes, als de baby is geboren, je kunt op een kadootje plakken, maar ook op de bovenkant van de blikjes zijn ze erg leuk. Stickers op rol.Kleine kaartjes.
Kleine kaartjes leuk om als label ergens aan te hangen, aan een kadootje de kleine kaartjes hebben verschillende teksten, voor je juf of meester, opa om papa, mama,tante, oom, zus, broer, collega, zoveel verschillende soorten.A6 kaarten.
A6 kaarten met tekst leuke afbeeldingen, zwart wit kaarten, heel veel soorten voor elk wat wils. Al deze super leuke kaarten met tekst zijn bij ons in te kopen via onze wholesale site.Kaarten met.
Kaarten met een button, of spiegeltje, of theezakje, super leuk om iemand te bedanken, met leuke tekst. ook mogelijk met andere leuke producten te combineren. Heel veel is mogelijk ook leu met een gelukspopje. Heb je zelf leuke ideeen dan hoor ik het graag. KaartmetSlingerkaartjes
Slingerkaartjes zijn super leuke kleine kaartjes waar je leuke teksten mee kunt maken, met touwtje er door en je kunt het leuk ophangen. Koop ze bij ons in via onze groothandel, wholesale.Slingerkaartjes
Slingerkaartjes zijn super leuke kleine kaartjes waar je leuke teksten mee kunt maken, met touwtje er door en je kunt het leuk ophangen. Koop ze bij ons in via onze groothandel, wholesale.
Meester bedankjes.
Super leuke meester bedankjes zoals kaarten, kleine kaartjes, openers, om in te kopen, via onze groothandel, wholesale, vooral einde van het schooljaar of meesterdag lopen deze erg goed.
Juf bedankjes.
Super leuke juf bedankjes zoals spiegetjes, stickers, kaarten, kleine kaartjes, super leuk om in te kopen en te verkopen via je eigen webshop, of winkel, de kleine kaartjes zijn leuk om aan kadootjes te hangen. Vooral einde van het schooljaar lopen deze producten erg hard, maar ook met juffendag, om al deze leuke producten in te kopen via onze wholesale site registreer je dan.